ベルギービール専門店 デリリウムカフェ

直輸入ベルギービールを、東京六本木、豊洲、霞ヶ関、赤坂の各店舗でご提供しています。


デリリウムカフェ トーキョー(霞ヶ関)

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[7]デリリウムカフェ トーキョー(霞ヶ関)
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春ディナーメニューの提供開始

春のグランドメニュー他 本日のシェフのメニューを提供しております。

Traditionnel

ベルジャンフリッツ ベルギーの国旗より、3色のソースで 680yen(ハーフサイズ 500yen)
Belgian Frites (Belgian French Fries)? With Belgian flag tri-colored sauce

星野さんの有機野菜と砂肝、ベーコンのリエージュ風サラダ 温泉卵添え 980yen
Riege style salad of organic vegetables grown by Mr. Hoshino with bacon, gizzards and soft-boiled egg.

国産フレッシュムール貝 本日のビール蒸し(500g 1,480yen / 1kg 2,780yen)
Steamed domestic Blue Mussels with today's Belgian beer

ムール貝のスープでお作りするリゾット <シンプルリゾット>800yen
<本日のお野菜でお作りするシェフのお勧めリゾット>980yen
Risotto cooked with Mussel soup (Please order steamed Mussels)

Staubのココット鍋で提供するベルギー伝統ゲント風 岩手県産“奥の都”鶏もも肉のワーテルゾーイ
春の新じゃが芋を添えて 1,680yen
Belgium Gent style Waterzooi (cream stew) of “Okuno Miyako Dori” Chicken Leg from Iwate pref. in cocotte (hot pot) with potato


Entree

シンプルにオリーブ2種盛りとアンチョビ ミント風味 500yen
Assorted 2 Kinds of Olives with anchovy, mint flavor

地中海沿岸でとれたケーパーベリーとドライトマト 500yen
Herb Marinade of Spanish Caper Berries and Dried Tomatoes

色鮮やかに野菜のフリッツとピスタチオの盛合わせ 500yen
Assorted Vegetable Fritters and Pistachio Nuts

春のお野菜のグレッグ 550yen
Greek style spring vegetables (cooked with vinegar or lemon, olive oil and coriander)

イワシのコンフィのオーブン焼き サクサク香草パン粉のせ (3本)680yen (1本追加)+200yen
Grilled confit of Sardines covered with crispy breadcrumbs and herbs

国産鶏手羽先のフリット 無国籍な感じで (3本)680yen (1本追加)+200yen
Japanese Chicken Wing Fritters fusion style

蛸と筍、三陸産茎わかめの木の芽和え 750yen
Marinated octopus, bamboo sprouts and seaweed from Sanriku

2種のソーセージ ランス産粒マスタードと バイオレットマスタードを添えて (2本)850yen (1本追加)+300yen
2 Kinds of Sausage with French Whole-grain Mustard and Violet Mustard

牛ハチノスと牛舌のからしマヨネーズ和え 香ばしいアーモンドと共に 900yen
Beef reticulum and tongue with mustard, mayonnaise and flavored almonds

エスカルゴとマッシュルームの香草バター焼き、ブルゴーニュ風 900yen
A Combination of oven baked Escargot and Mushroom Bourgogne Style

低温でしっとり仕上げた鴨胸肉の薫製と新玉葱のオレンジ煮添え ディル風味 980yen
Smoked juicy duck breast with new onions boiled with orange, dill flavor

ベルギーの田舎料理 シェフの手作りパテ 1,200yen
Chef's Handmade Pate Flanders Style

フランス産フォワグラの冷製フランボワーズビール煮 ルッコラのサラダ添え 1,280yen
Cold foie gras boiled with Framboise (Raspberry) beer and rocket salad

バゲット 200yen/P
Baguette



Charcuterie

スペイン エル・アミーニョ社のハモン・イベリコ ベジョータ 最高級36ヶ月熟成 1,780yen
Hamon Iberico de Bellota (EL Amino Brand)

本日のシャルキティエールの盛り合わせ 2,200yen
Charcuterie of the day



Fromage

フロマージュ3種盛合わせ 1,580yen
3 Kinds of Cheese



Salade

シンプルグリーンサラダ 有機野菜を添えて 800yen
Simple Green Salad with Organic Vegetables

星野さんの有機野菜と砂肝,ベーコンのリエージュ風サラダ,温泉卵添え 980yen
Riege style salad of organic vegetables grown by Mr. Hoshino with bacon, gizzards and soft-boiled egg.



Viande

本日の肉料理 1,280yen〜
Viande of the Day

Staubのココット鍋で提供するベルギー伝統ゲント風 岩手県産“奥の都”鶏もも肉のワーテルゾーイ
春の新じゃが芋を添えて 1,680yen
Belgium Gent style Waterzooi (cream stew) of “Okuno Miyako Dori” Chicken Leg from Iwate pref. in cocotte (hot pot) with potato

ワーテルゾーイのクリームでお作りするリゾット (上記のワーテルゾーイをご注文下さい。)
<シンプルリゾット>800yen
<本日のお野菜でお作りするシェフのお勧めリゾット>980yen
Additional Risotto combined with the Cream Stew above(*please order together with the stew)

Staubのココット鍋で提供するスペイン産デラサ社のイベリコ豚と春野菜のカルボナード
マジョラム風味 1,680yen
Carbonnade Stew of Iberico pork from Deraza in Spain and spring vegetables in cocotte (hot pot) marjoram flavor



pasta risotto

本日のパスタ 1,180yen〜 (Large size)+300yen
Pasta of the Day

本日のリゾット 1,280yen〜 (Large size)+300yen
Risotto of the Day



Dessert

ベルギーワッフルとアイスのマリアージュ 900yen
Marriage of Belgian Waffle and Ice Cream

ダムブランシェ 800yen
Ice Cream of the Day with Belgian Chocolate

本日の特製デザート Ask
Today's Special Dessert

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デリリウムカフェ トーキョー 霞ヶ関

営業時間
月,火,土
11:00 - 23:30
水,木,金,祝前日
11:00 - 26:00
日曜:定休


住所・電話番号
東京都千代田区霞が関3-2-6 東京倶楽部ビル 霞ダイニング1F
ご予約TEL 03-3501-3181

PC版ホームページ
www.belgaube.jp


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